• SARS-CoV-2 Antigen kit1
  • SARS-CoV-2 Antigen kit
  • SARS-CoV-2 IgGIgM Rapid Test
StrongStep® SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test is a rapid immunochromatographic assay for the detection of COVID-19 antigen to SARS-CoV-2 virus in human Throat/Nasopharyngeal swab.

Tés Rapid Antigen SARS-CoV-2

StrongStep® SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test mangrupikeun uji coba immunochromatographic gancang pikeun deteksi COVID-19 antigen kana virus SARS-CoV-2 dina swab Throat / Nasopharyngeal manusa.
This highly sensitive, ready-to-use PCR kit is available in lyophilized format (freeze-drying process) for long-term storage. The kit can be transported and stored at room temperature and is stable for one year.

Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex Real-Time PCR Kit

Kit PCR anu sénsitip pisan anu siap dianggo ieu sayogi dina format lyophilized (prosés pengeringan beku) pikeun panyimpenan jangka panjang. Iket tiasa diangkut sareng disimpen dina suhu kamar sareng stabil salami sataun.

PRODUK TERBARU KAMI

TENTANG KAMI

Nanjing Liming Bio-products Co., Ltd. didirikeun taun 2001, perusahaan kami parantos khusus ngembangkeun, manufaktur sareng pamasaran tés gancang pikeun panyakit tepa khususna STD. Salain ti ISO13485, ampir sadaya produk urang aya CE anu dicirian sareng CFDA disatujuan. Produk kami parantos nunjukkeun kinerja anu sami dibandingkeun sareng metode anu sanés (kalebet PCR atanapi budaya) anu nyéépkeun waktos sareng mahal. Ngagunakeun tés anu gancang, naha sabar atanapi ahli Podomoro tiasa ngahémat seueur waktos ngantosan kumargi peryogi 10 menit.

Ngalanggan