Tés Rotavirus

  • Rotavirus Test

    Tés Rotavirus

    BUBUKA Rotavirus mangrupikeun agén paling umum anu tanggung jawab gastroenteritis akut, utamina pikeun barudak ngora. Kapanggihna taun 1973 sareng hubunganana sareng gastro-enteritis murangkalih ngagambarkeun kamajuan anu penting pisan dina kajian gastroenteritis sanés disababkeun ku inféksi baktéri akut. Rotavirus dikirimkeun ku jalur oral-fecal kalayan waktos inkubasi 1-3 dinten. Sanaos spésimén anu dikumpulkeun dina dinten kadua sareng kalima tina panyawat anu cocog pikeun antigen detékio ...