Tés Gancang PROM

  • PROM Rapid Test Device

    Alat PROM Gancang

    Alat Tes Gancang PROM 500150 Spésimen: Bahasa Swab: Versi Bahasa Inggris: 01 Tanggal Épéktip: 2015-05 Pikeun panggunaan diagnostik in vitro waé. NGAGUNAKEUN DUGAS Tes StrongStep® PROM mangrupikeun tés immunochromatographic kualitatif sacara visual pikeun deteksi IGFBP-1 tina cairan amniotik dina sékrési heunceut nalika kakandungan. Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan propésional pikeun ngabantosan diagnosa beulahan mémbran fétus (ROM) dina ibu hamil. Bubuka Konsentra ...