Chlamydia Antigen

  • Chlamydia Antigen

    Chlamydia Antigen

    Tés gancang StrongStep® Chlamydia trachomatis mangrupikeun immunoassay gurat-aliran gancang pikeun detéktif presumptive kualitatif Chlamydia trachomatis antigen dina urétral jalu sareng swab serviks bikangna. Mangpaat Merenah sareng gancang 15 menit diperyogikeun, pencegahan saraf ngantosan hasilna. Perlakuan tepat waktu Nilai prediksi anu luhur pikeun hasil anu positip sareng spésifisitas tinggi ngirangan résiko séla sareng transmisi salajengna. Gampang ngagunakeun prosedur One-, teu aya kaahlian khusus atanapi instru ...