Tés Screening Pikeun Pra-kanker serviks Sareng Kanker

  • Screening Test for Cervical Pre-cancer and Cancer

    Tés Saringan pikeun Pra-kanker serviks sareng Kangker

    NGAGUNUHAN Alat StrongStep® HPV 16/18 Antigen Rapid Test Device mangrupikeun immunoassay visual anu gancang pikeun detéktif presumptive kualitatif HPV 16/18 E6 & E7 oncoproteins dina spesimen swab serviks awéwé. Pakakas ieu dimaksudkeun pikeun dijantenkeun bantosan dina diagnosis Cervical Pre-cancer and Cancer. Bubuka Di nagara berkembang, kanker serviks mangrupikeun panyabab panyakit kanker patali awéwé, kusabab kurangna tés skrining pre-cancer serviks sareng ca ...