SARS-CoV-2 RT-PCR

  • Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex Real-Time PCR Kit

    Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex Real-Time PCR Kit

    Novel coronavirus mangrupikeun virus RNA, anu diwangun ku protéin sareng asam nukléat. Virus nyerang awak host (manusa), lebet sél ngalangkungan reséptor ACE2 anu pakait sareng situs, sareng réplik dina sél inang, nyababkeun sistem imun manusa ngaréspon penjajah asing sareng ngahasilkeun antibodi spésifik. Ku alatan éta, asam nukléat vial sareng antigén, sareng antibodi spésifik ngalawan coronavirus novél sacara téoritis tiasa dianggo salaku biomarker khusus pikeun deteksi novél coronavirus. Pikeun deteksi asam nukléat, téknologi RT-PCR anu paling sering dianggo.

    Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex Real-Time PCR Kit dimaksudkeun pikeun digunakeun pikeun ngahontal deték kualitatif RNA viral SARS_CoV-2 sasari tina swabs nasofaring, swabs orofaring, sputum sareng BALF ti pasién anu pakait sareng FDA / CE Sistem ékstraksi IVD sareng platform PCR anu ditunjuk didaptarkeun di luhur.

    Ikét dimaksudkeun pikeun dianggo ku tanaga terlatih laboratorium