Tés Procalcitonin

  • Procalcitonin Test

    Tés Procalcitonin

    NGAGUNAKEUN DINAS Tés StrongStep® Procalcitonin nyaéta uji coba imun-kromatografi gancang pikeun detéksi semi-kuantitatif Procalcitonin dina sérum manusa atanapi plasma. Ieu dianggo pikeun diagnosa sareng ngendalikeun pangobatan parah, inféksi baktéri sareng sepsis. INTRODUKSI Procalcitonin (PCT) mangrupikeun protéin alit anu ngandung 116 résidu asam amino kalayan beurat molekul sakitar 13 kDa anu mimiti dijelaskeun ku Moullec dkk. di 1984. PCT dihasilkeun normal dina C-cel ...