Tés Rapid Antigen SARS-CoV-2

Pedaran pondok:

Alat Sistem Biosafety Ganda pikeun Tés Antigen SARS-CoV-2 digunakeun pikeun deték kualitatif novél coronavirus (SARS-CoV-2) nukleokapsid (N) dina sampel ngusap Tikoro / Nasopharyngeal manusa dina vitro. Iket kedahna dianggo ngan ukur salaku indikator suplemén atanapi dianggo babarengan sareng deteksi asam nukléat dina diagnosis kasus COVID-19 anu disangka. Éta henteu tiasa dianggo salaku hiji-hijina dasar pikeun diagnosis sareng pangaluaran penderita pneumonitis anu katépaan ku coronavirus novél, sareng henteu cocog pikeun nyaring masarakat umum. Iket cocog pisan pikeun dianggo pikeun skrining skala ageung di nagara sareng daérah dimana wabah coronavirus novél gancang nyebar, sareng kanggo nyayogikeun diagnosis sareng konfirmasi inféksi COVID-19

PENTING: PRODUK ieu dimaksudkeun pikeun pamakean PROFESIONAL Hungkul, sanés pikeun uji nyalira atanapi uji di bumi!


Detil Produk

Tanda Produk

Pamakéan dihaja
LéngkahStrongStep®SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test mangrupikeun uji coba immunochromatographic gancang pikeun deteksi COVID-19 antigen kana virus SARS-CoV-2 dina swab Tenggorokan / Nasofaring manusa. Assay dipaké asan bantuan dina diagnosis COVID-19.

BUBUKA
Novel coronavirus kagolong kana us genus. COVID-19 mangrupikeun panyakit tepa pernapasan akut. Jalma-jalma umum rentan. Ayeuna, pasién anu kaserang novél coronavirus mangrupikeun sumber utama inféksi; jalma anu kainféksi asimtomatik ogé tiasa janten sumber tepa. Dumasar kana panyilidikan epidemiologis ayeuna, jaman inkubasi nyaéta 1 dugi 14 dinten, kalobaannana 3 dugi ka 7 dinten. Manifestasi utama kalebet demam, kacapean sareng batuk garing. Kamacetan irung, irung runny, nyeri tikoro, myalgia sareng diaré aya dina sababaraha kasus.

PRINSIP
The StrongStep®Tés Antigen SARS-CoV-2 ngagunakeun alat uji aliran gurat kromatografi dina format kasét. Léxx conjugated antibody (Latex-Ab) pakait sareng SARS- CoV-2 garing-dialihkeun dina tungtung strip mémbran nitrocellulose. Antibodi SARS-CoV-2 kabeungkeut dina Zona Tés (T) sareng Biotin-BSA kabeungkeut dina Zona Kontrol (C). Nalika sampel ditambihan, éta hijrah ku difusi kapilér rehidrasi konjugat lateks. Upami aya dina conto, antigén SARS-CoV- 2 bakal ngabeungkeut ku antibodi anu paling saeutik konjugasi ngabentuk partikel. Partikel-partikel ieu bakal terus hijrah sapanjang strip dugi ka Zona Tés (T) dimana éta kawengku ku antibodi SARS-CoV-2 ngahasilkeun garis beureum anu katingali. Upami teu aya anti-SARS-CoV-2 antigén dina sampel, moal aya garis beureum anu kabentuk dina Zona Tés (T). Konjugat streptavidin bakal teras hijrah nyalira dugi ka kawengku dina Kawasan Kontrol (C) ku Biotin-BSA agrégat dina hiji garis, anu nunjukkeun validitas tés.

KOMPONEN KIT

20 Alat uji anu dipak sacara individual

Masing-masing alat ngandung strip sareng konjugat warna sareng réagen réaktif sateuacanna sumebar dina réaksi anu cocog.

2 Ékstraksi Vial vial

0,1 M Fosfat asin asin (P8S) sareng0,02% natrium azida.

20 Tabung ékstraksi

Kanggo spésimén persiapan dianggo.

1 Workstation

Tempat pikeun nyepeng wadah panyangga sareng tabung.

1 Lebetkeun bungkus

Pikeun pitunjuk operasi.

MATERI DIPERLUKAN TAPI TEU SEDIA

Waktos Pikeun panggunaan waktos. 
Ngusap tikoro / Nasopharyngeal Pikeun kumpulan spésimén

TINDAKAN PANCEGAHAN
Kit ieu kanggo IN diagnostik VITRO hungkul. 
Kit ieu Kanggo Maké Profesional Médis Ngan. 
Baca paréntah kalayan taliti sateuacan ngalaksanakeun tés.
Produk ieu henteu ngandung bahan sumber manusa.
Entong nganggo kontén kit saatos tanggal kadaluarsana.
Nanganan sadaya spésimén sakumaha berpotensi tepa.
Turutan prosedur Lab standar sareng tungtunan biosafety pikeun nanganan sareng miceun bahan anu berpotensi inféksi. Nalika prosedur assay parantos réngsé, buang spésimén saatos nga-autoclave aranjeunna dina 121 ℃ salami 20 menit. Alternatipna, aranjeunna tiasa diubaran ku 0,5% Natrium Hypochlorite opat jam sateuacan dibuang.
Entong pipét réagen ku sungut sareng teu ngaroko atanapi tuang nalika ngalaksanakeun tes.
Nganggo sarung tangan salami prosedur lengkep.

Panyimpenan JEUNG KAMAMPUHAN
Kantong anu diségél dina tés téa tiasa disimpen antara 2- 30 ℃ salami umur rak sapertos anu dituduhkeun dina kantong.

KOLEKSI KHUSUS JEUNG nyimpen
Sampel Swap Nasopharyngeal: Penting pikeun kéngingkeun sékrési sakumaha mungkin. Ku alatan éta, pikeun ngumpulkeun sampel Nasopharyngeal Swab, taliti nyelapkeun Swab steril kana liang irung anu nampilkeun sékrési anu paling dina inspeksi visual. Simpen Swab caket lantai septum tina irung bari teras-terasan nyodorkeun Swab kana nasofaring posterior. Puterkeun Swab sababaraha kali. Ngusap tikoro: Tekenan létah ku sabeulah basa atanapi séndok. Nalika ngusap tikoro, kade ulah keuna kana létah, sisi atanapi luhur sungut ku Swab. Gosokkeun Swab dina tonggong tikoro, dina amandel sareng di daérah sanés anu aya beureutan, peradangan atanapi nanah. Anggo swabs tip rayon pikeun ngumpulkeun spésimén. Entong nganggo kalsium alginat, katun tip atanapi swab poros kai.
Disarankeun spésimén swab diolah gancang-gancang saatos dikoléksi. Swabs tiasa dicekel dina tabung plastik anu garing sareng garing atanapi nganggo baju dugi ka 72 jam dina suhu kamar (15 ° C dugi ka 30 ° C), atanapi didinginkan (2 ° C dugi ka 8 ° C) sateuacan diolah.

PROSEDUR
Bawa tés, spésimén, panyangga sareng / atanapi kontrol kana suhu kamar (15-30 ° C) sateuacan dianggo.
1. Tempatkeun tabung Ékstraksi bersih dina tempat anu ditetepkeun tina workstation. Tambihkeun 10 tetes Ékstraksi Buffer kana tabung ékstraksi.
2. Pasang spésimen swab kana tabung. Campur pisan leyuran ku cara muterkeun gaya swab sapinuhna kana sisi tabung sakitar sahenteuna sapuluh kali (nalika beuleum). Hasil anu pangsaéna dicandak nalika spésimen na dicampurkeun pisan dina leyuran. Ngidinan swab pikeun soak dina Ékstraksi Buffer pikeun hiji menit sateuacan Léngkah salajengna.
3. Peres kaluar cairan sabisa tina sapuan ku mencubit sisi tabung ékstraksi anu fléksibel nalika pamiceunana dikaluarkeun. Sahenteuna 1/2 tina larutan panyangga sampel kedah tetep dina tabung pikeun hijrah kapilér anu cekap pikeun lumangsung. Pasang tutup kana tabung sasari. Piceun swab dina wadah runtah biohazardous anu cocog.
4. Spésimen anu sasari tiasa nahan dina suhu kamar salami 60 menit tanpa mangaruhan hasil tés. 
5. Cabut tés tina kantongna anu disegel, teras disimpen dina permukaan anu bersih. Labél alat ku pasién atanapi idéntifikasi kontrol. Pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna, uji coba kedah dilakukeun dina sajam. 
6. Tambihkeun 3 tetes (sakitar 100 µL) sampel sasari tina Extraction Tube kana sampel sumur dina kasét uji. Nyingkahan gelembung hawa anu kajebak dina spésimen ogé (S), sareng tong leupaskeun larutan naon waé dina jandela panineungan. Nalika tés mimiti jalan, anjeun bakal ningali warna ngalangkungan mémbran.
7. Tungguan band warna (s) nembongan. Hasilna kedah dibaca dina 15 menit.

Entong nafsirkeun hasilna saatos 20 menit. Piceun tabung uji anu dianggo sareng Uji Kasét dina wadah runtah biohazard anu cocog.

details

INTERPRETASI HASIL

Hasil POSITIFSARS-CoV-2 Antigen kit-details1 Dua pita warna némbongan dina 15 menit. Hiji pita warna némbongan dina Zona Kontrol (C) sareng pita warna sanésna nembongan dina Zona Tés (T). Hasil tés positip sareng valid. Henteu paduli kumaha samentawis pita warna némbongan dina Zona Tés (T), hasil tés kedah dianggap salaku hasil anu positip.
HASIL NEGATIFSARS-CoV-2 Antigen kit-details2 Hiji band warna némbongan dina Zona Kontrol (C) dina waktos 15 menit. Teu aya band warna anu némbongan dina Zona Tés (T). Hasil tés négatip sareng valid.
HASIL INVALIDSARS-CoV-2 Antigen kit-details3 Teu aya band warna anu némbongan dina Zona Kontrol (C) dina waktos 15 menit. Hasil tés henteu leres. Balikeun tés ku alat tés anu énggal.

Watesan Tes
1. Tés kanggo deték kualitatif anti-SARS-CoV-2 antigén dina sampel swab Throat / Nasopharyngeal manusa sareng dosis henteu nunjukkeun jumlah anténeu.
2. Tésna ngan ukur pikeun panggunaan diagnostik in vitro.
3. Sapertos dina kasus sadaya uji diagnostik, diagnosis klinis definitif henteu kedah didasarkeun kana hasil tina hiji tés tapi kedahna dilakukeun saatos pamendakan klinis parantos dievaluasi, khususna konjungsi sareng uji PCS SARS-CoV-2. 4. Sensitipitas pikeun assay RT-PCR dina diagnosis COVID-19 ngan ukur 30% -80% kusabab kualitas sampel atanapi titik waktos panyakit anu goréng dina fase anu pulih, sareng sénsitip SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Device sacara téoritis handap kusabab Metodologi na.

Glosarium Simbol

SARS-CoV-2 Antigen kit-details4

Nanjing Liming Bio-Products Co., Ltd.
No 12 Huayuan Road, Nanjing, Jiangsu, 210042 PR Cina.
Telp: +86 (25) 85288506
Fax: (0086) 25 85476387
E-mail: sales@limingbio.com
Situs wéb: www.limingbio.com
Dukungan téknis: poct_tech@limingbio.com

Bungkusan produk

Product packaging6
Product packaging7
Product packaging4
Product packaging5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami