Trichomonas Vaginalis

  • Trichomonas vaginalis

    Trichomonas vaginalis

    NGAGUNAKEUN DINAS Kuat StrongStep® Trichomonas Vaginalis Antigen Rapid Test ditujukeun pikeun ngadeteksi kualitatif Trichomonas vaginalis (* Trichomonasw) antigen tina swab heunceut. Pakakas ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis inféksi Trichomonas. BUBUKA Inféksi Trichomonas tanggung jawab pikeun panyakit anu paling umum, sanés virus anu ditularkeun séks (vaginitis atanapi trichomoniasis) sadunya. Trichomoniasis mangrupikeun panyabab penting tina morbiditas diantara sadaya pasién anu katépaan ...