Tés Gancang FOB

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

FOB-Rapid-Test1

NGAGUNAKEUN
The StrongStep®FOB Rapid Test Strip (Feces) mangrupikeun immunoassay visual anu gancang pikeun detéktif presumptive kualitatif hémoglobin manusa dina spesimen tinja manusa. Pakakas ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis patologis saluran pencernaan handap (gi).

BUBUKA
Kanker koloréktal mangrupikeun kanker anu paling sering didiagnosis sareng panyabab utama kematian kanker di Amérika Serikat. Skrining pikeun kanker koloréktal tiasa ningkatkeun deteksi kanker dina tahap awal, janten ngirangan maotna.
Tés FOB anu sateuacanna aya sacara komersil ngamangpaatkeun tés guaiac, anu meryogikeun larangan diet khusus pikeun ngaleutikan hasil négatip positip sareng palsu. Jalur Tés Rapid FOB (Feces) khususna dirancang pikeun ngadeteksi hémoglobin manusa dina sampel tinja nganggo metode Immunochemical, anu ningkat spésifisitas pikeun deteksi gastrointestinal handap. gangguan, kaasup kanker kolorékal sareng adénomas.

PRINSIP
FOB Rapid Test Strip (Feces) parantos dirarancang pikeun ngadeteksi hemoglobin manusa ngalangkungan interpretasi visual ngeunaan pamekaran warna dina strip internal. Mémbran ieu immobilized ku antibodi hémoglobin anti-manusa dina daérah tés. Salami tés, spésimén diidinan diréaksikeun ku hégém anti-manusa hémoglobin héjo konjégat emas koloid, anu diawétkeun dina conto sampel uji. Campuran teras gerak dina mémbran ku aksi kapilér, sareng berinteraksi sareng réagen dina mémbran. Upami aya hémoglobin manusa dina spésimén, pita warna bakal kabentuk di daérah uji mémbran. Ayana band warna ieu nunjukkeun hasil anu positip, sedengkeun henteuna nunjukkeun hasil négatip. Penampilan pita warna di daérah kontrol janten kontrol prosedur. Ieu nunjukkeun yén volume spésimen anu saéna parantos ditambihan sareng pembentangan mémbran parantos kajantenan.

TINDAKAN PANCEGAHAN
■ Kanggo panggunaan diagnostik in vitro hungkul.
■ Entong dianggo saatos tanggal kadaluarsana dituduhkeun kana bungkusan. Entong nganggo tés upami kantong foil rusak. Entong dianggo deui tés.
■ Alat ieu ngandung produk anu asalna tina sato. Pangetahuan anu disahkeun ngeunaan asal sareng / atanapi kaayaan sanitasi sato henteu lengkep ngajamin henteuna agén patogén anu tiasa ditransmisikeun. Maka, disarankeun supaya produk ieu diolah sakumaha berpotensi tepa, sareng diurus ku cara niténan pancegahan kaamanan anu biasana (misal, henteu nginum atanapi nghirupan).
■ Nyingkahan kontaminasi silang tina spésimén ku nganggo wadah koleksi spésimén anu énggal pikeun unggal spésimén anu dicandak.
■ Maca sakabeh prosedur sacara saksama sateuacan diuji.
■ Entong tuang, nginum atanapi ngaroko di daérah mana waé spésimén sareng pakét ditanganan. Nanganan sadaya spésimén siga anu ngandung agén nular. Perhatoskeun pancegahan anu parantos ditangtoskeun ngalawan bahaya mikrobiologis sapanjang prosedur sareng turutan prosedur standar pikeun pembuangan spésimén anu leres. Ngagem pakean pelindung sapertos jaket laboratorium, sarung tangan sareng pelindung panon nalika spésimén ditaksir.
■ buffer éncér spésimén ngandung natrium azida, anu mungkin diréaksikeun sareng timbel atanapi pipa tambaga pikeun ngawangun azides logam anu berpotensi ngabeledug. Nalika miceun buffer éncér spésimén atanapi sampel sasari, teras siram ku seueur cai pikeun nyegah panyumputan azid.
■ Entong silih tukeuran atanapi campuran réagen tina sababaraha kavling.
■ Kalembaban sareng suhu tiasa mangaruhan pangaruh.
■ Bahan uji anu dipaké kedah dipiceun numutkeun peraturan lokal.

FOB Rapid Test3
FOB-Rapid-Test2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk