Alat Biosafety Dual System pikeun Tés Rapid Antigen SARS-CoV-2

Pedaran pondok:

Alat Sistem Biosafety Ganda pikeun Tés Antigen SARS-CoV-2 digunakeun pikeun deték kualitatif novél coronavirus (SARS-CoV-2) nukleokapsid (N) dina sampel ngusap Tikoro / Nasopharyngeal manusa dina vitro. Iket kedahna dianggo ngan ukur salaku indikator suplemén atanapi dianggo babarengan sareng deteksi asam nukléat dina diagnosis kasus COVID-19 anu disangka. Éta henteu tiasa dianggo salaku hiji-hijina dasar pikeun diagnosis sareng pangaluaran penderita pneumonitis anu katépaan ku coronavirus novél, sareng henteu cocog pikeun nyaring masarakat umum. Iket cocog pisan pikeun dianggo pikeun skrining skala ageung di nagara sareng daérah dimana wabah coronavirus novél gancang nyebar, sareng kanggo nyayogikeun diagnosis sareng konfirmasi inféksi COVID-19 Pangujian diwatesan pikeun laboratorium anu disahkeun dina panerapan aparat nasional atanapi lokal.


Detil Produk

Tanda Produk

TheStrongStep® SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test mangrupikeun uji gancang immunochromatographic pikeun deteksi COVID-19 antigen kana virus SARS-CoV-2 dina swab Throat / Nasopharyngeal manusa. Assay dianggo salaku bantosan dina diagnosis COVID-19.

PENTING: PRODUK ieu dimaksudkeun pikeun pamakean PROFESIONAL Hungkul, sanés pikeun uji nyalira atanapi uji di bumi!

Pikeun dianggo ku laboratorium klinis atanapi pagawe Podomoro hungkul
Pikeun Maké Profesional Médis Ngan

Pikeun uji Midstream

Bawa komponén kit kana suhu kamar sateuacan diuji. Buka kantong sareng cabut alat uji.
Sakali dibuka, alat tés kedah dianggo langsung.
Labél alat uji kalayan idéntitas sabar.
Buka konci tutup alat.
1. Pasang swab kana tabung, pegatkeun swab ku breakpoint, hayu swab sampel murag kana tube na Piceun iteuk luhur.
2. Screw panutup alat.
3. Megatkeun iteuk biru.
4. PERTAMA memeres tabung biru, pastikeun sadaya cairan murag kana tabung anu langkung handap.
5. Vortex alat kalayan kuat.
6. Balikkeun alat, antepkeun panyangga conto hijrah kana strip uji.
7. Pasang alat kana workstation.
8. Dina akhir 15 menit baca hasilna. Sampel positip anu kuat tiasa nunjukkeun hasil tadi.
Catetan: Hasil saatos 15 menit panginten henteu akurat.

抗原笔型操作示意图

Watesan Tes
1. Eusi pakét ieu dianggo pikeun deték kualitatif pikeun antigén SARS-CoV-2 tina swab tikoro sareng swab nasofaring.
2. Tés ieu ngadeteksi anu layak (langsung) sareng henteu hirup, SARS-CoV-2. Kinerja tés gumantung kana jumlah virus (antigen) dina sampel sareng meureun atanapi henteu aya hubunganana sareng hasil budaya viral anu dilakukeun dina sampel anu sami.
3. Hasil tés négatip tiasa lumangsung upami tingkat antigen dina sampel aya di handapeun wates deteksi tés atanapi upami sampel dikumpulkeun atanapi diangkut henteu leres.
4. Gagal nuturkeun Prosedur Tés tiasa mangaruhan pisan kana kinerja uji coba sareng / atanapi ngabatalkeun hasil tés.
5. Hasil tés kedah dievaluasi babarengan sareng data klinis sanés anu aya ka dokter.
6. Hasil tés positip henteu nolak panyalindungan inféksi sareng patogén sanés.
7. Hasil uji négatip henteu dimaksad pikeun nguasaan inféksi virus atanapi baktéri sanés SARS.
8. Hasil négatip kedah diperlakukeun salaku presumptive sareng dikonfirmasi ku uji coba molekular otorisasi FDA, upami diperlukeun, pikeun manajemén klinis, kalebet kontrol inféksi.
9. Saran stabilitas spésimén dumasarkeun kana data stabilitas tina tés influenza sareng kinerja tiasa bénten sareng SARS-CoV-2. Pamaké kedah nyobian spésimén gancang-gancang saatos kempelan spésimén.
10. Sensitipitas pikeun assay RT-PCR dina diagnosis COVID-19 ngan ukur 50% -80% kusabab kualitas sampel atanapi titik waktos panyakit anu goréng dina fase anu pulih, jst sensitipitas SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Device sacara téoritis handap kusabab Metodologi na.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami