Tés Gancang FOB

  • FOB Rapid Test

    Tés Gancang FOB

    PENGGUNAAN NTENDED The StrongStep® FOB Rapid Test Strip (Feces) mangrupikeun immunoassay visual anu gancang pikeun detéktif presumptive kualitatif hémoglobin manusa dina spesimen tinu manusa. Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis patologis saluran pencernaan handap (gi). Bubuka Kanker kolorectal mangrupikeun salah sahiji kanker anu paling sering didiagnosa sareng panyabab utama maotna kanker di Amérika Serikat. Screening pikeun kanker koloréktasi panginten tiasa ningkatkeun deteksi kanker dina ...