Tés Gancang SARS-CoV-2 IgG / IgM

  • SARS-CoV-2 IgM/IgG Antibody Rapid Test

    Tés Gancang Antibodi SARS-CoV-2 IgM / IgG

    The StrongStep®  Alat uji SARS-CoV-2 IgM / IgG Antibody Rapid Test dipaké pikeun detéksi kualitatif in vitro sareng idéntifikasi panyakit SARS-CoV-2 antibodi coronavirus COVID-19 dina sampel sérum / plasma / getih sadayana (kalebet getih vena sareng getih biwir ramo) ngeunaan panyawat anu disangka diagnosis inféksi tiasa dianggo pikeun ngadiagnosa individu anu gejala atanapi asimtomatik sareng inféksi akut sareng uji coba molekular atanapi inpormasi klinis.

    Tés diwatesan di Amérika Serikat pikeun disalabarkeun ka laboratorium anu disahkeun ku CLIA pikeun ngalaksanakeun tés pajeulitna anu luhur.

    Tés ieu teu acan diulas ku FDA.

    Hasil négatip henteu ngahambat inféksi SARS-CoV-2 akut.

    Hasil tina uji coba antibodi teu kedah dianggo pikeun ngadiagnosa atanapi ngaluarkeun inféksi SARS-CoV-2 akut.

    Hasil positip tiasa disababkeun ku inféksi kapungkur atanapi ayeuna kalayan galur coronavirus non-SARS-CoV-2, sapertos coronavirus HKU1, NL63, OC43, atanapi 229E.