Neisseria Gonorrhoeae

  • Neisseria gonorrhoeae

    Neisseria gonorrhoeae

    Tes gancang StrongStep® Neisseria gonorrhoeae Antigen mangrupikeun immunoassay gurat-aliran gancang pikeun detéktif presumptive kualitatif Neisseria gonorrhoeae antigen dina urétral jalu sareng wéb serviks bikangna. Mangpaat Aktipitas Luhur (97.5%) sareng spésifisitas tinggi (97,4%) numutkeun hasil tina 1086 kasus uji klinis. Cepot Ngan diperyogikeun 15 menit. Prosedur Hiji-léngkah anu ramah pikeun pangguna pikeun ngadeteksi antigen langsung. Peralatan-gratis Rumah Sakit atanapi klinik anu ngawatesan sumber ...