Strep Tés Gancang

  • Strep A Rapid Test

    Strep Tés Gancang

    PAKAIANAN DINASIHkeun The StrongStep® Strep A Rapid Test Device mangrupikeun immunoassay gancang pikeun deték kualitatif Grup A Streptococcal (Group A Strep) antigen tina spesimen swab tikoro salaku bantosan pikeun diagnosis Group A Strep pharyngitis atanapi pikeun konfirmasi budaya. BUBUKA Béta-haemolytic Group B Streptococcus mangrupikeun panyabab utama inféksi pernapasan luhur di manusa. Panyakit Grup A Streptococcal anu paling umum nyaéta faringitis. Gejala ieu, upami henteu dirawat ...