Trichomonas Vaginalis / Candida

  • Trichomonas vaginalis &Candida

    Trichomonas vaginalis & Candida

    The StrongStep® StrongStep® Trichomonas / Candida test gancang Combo mangrupikeun immunoassay gurat-aliran gancang pikeun detéktif presumptive kualitatif trichomonas vaginalis / candida albicans antigén tina swab heunceut. Mangpaatna gancang Ngan diperyogikeun 10 menit. Ngahémat waktos sareng biaya Hiji tés pikeun dua panyakit nganggo swab tunggal. Deteksi sakaligus Beda dua diseaes anu jelas. Ramah-pamaké Gampang dilakukeun sareng diinterpretasi ku sadaya personil perawatan kaséhatan. Panyimpenan suhu kamar ...